Reparasjon og byttesystem av analoge fartsskrivere

Analoge fartsskrivere er den eldre type skriver som lagrer data analogt, det vil at data lagres på en diagramskive. Instek AS reparerer alle typer analoge skrivere (Motometer, Veeder-Root, Kienzle og Stoneridge). Ved full overhaling av fartsskriveren tilbyr vi 1 års garanti. Ved delreparasjon tilbyr vi 6 måneder. Vi kan også levere bytteskrivere til følgende modeller:

  • 1318 (Kienzle)
  • 1324 (Kienzle)
  • 2400 (Stoneridge)
  • 8400 (Veeder-Root)
  • EGK100 (Motometer)
Alle bytteskrivere garanteres for 1 år.

Har du behov for fartsskriver kontroll? Vi utfører toårskontroll av fartsskrivere, reparerer analoge fartsskrivere, samt utfører annet relatert arbeid til fartsskrivere.

Løsninger

Reparasjon av (veteran) kjøretøyinstrumenter

Instek AS utfører reparasjoner av gamle (veteran) og nyere kjøretøyinstrumenter og har erfaring innenfor personbil, lastebil, landbruk og motorer. Også kontroll elektronikk, bryter paneler etc. kan bli reparert.

Stoneridge SE5000 fartsskriver

Programmerbar fartsskriver med 1 minuttsregel.

Reparasjon av elektronisk utstyr i Campingvogn og Bobil

Instek AS serviceverksted har bred erfaring og kunnskapsrike teknikere som reparerer de fleste elektroniske produkter som finnes i campingvogner og bobiler.

Reparasjon og byttesystem av analoge fartsskrivere

Vi reparerer de fleste analoge fartsskrivere. Vi har også byttesystem på analoge fartsskrivere som Kienzle 1318, Veeder-Root 8400-serie og Motometer EGK 100.

Opplæring og kurs

Vi kan tilby fartsskriverkurs til verksteder, eller kurs til sjåfører som ønsker å forstå den digitale skriveren bedre

2 års kontroll

Vi utfører 2 års kontroller på alle typer fartsskrivere, analoge som digitale. Vi kan også tilby bytte av givere og giverledninger

Nedlastingsutstyr

Vi kan tilby nedlastingsutstyr som Optac, Tacholink, Digifob eller Tracegrid

Optimo

Kalibrering og testverktøy for alle typer fartsskrivere. Programmerer enkelt digitale fartsskrivere som støtter denne funksjonen

Ønsker du at vi skal kontakte deg? Skriv nummeret ditt her så ringer vi deg..
+